Drie- of viergangendiners
Gandaham met meloen, tomatenroomsoep, varkenshaasje van de chef met groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Kervelroomsoep, tongrolletjes met garnaalsaus, duivelsgebraad met mosterdsaus, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Witloofroomsoep, rijkgevulde visschelp, ardens gebraad met champignonroomsaus, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Zeevruchtencocktail, aspergeroomsoep, kalkoenfilet met muskaatdruiven, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Bretoense vissoep, rode zalm in preiroomsaus, varkensgebraad op grootmoeders wijze, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Tomatenroomsoep, kalkoenfilet met muskaatdruiven, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Preiroomsoep, varkensgebraad met champignonroomsaus, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Pompoenroomsoep (seizoen), orloffgebraad met champignons, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Gandaham met meloen, ardens gebraad met jagersaus, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Zeevruchtencocktail, duivelsgebraad met mosterdsaus, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak
Rijkgevulde visschelp, kalfsgebraad met roquefortsaus, groentekrans & kroketjes, koffie & gebak